-29 % Yves Saint Laurent Manifesto EDP 90мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Yves Saint Laurent Manifesto


Тържество на свободния дух, креативността и независимостта характеризират лансирания през 2012 година парфюм Yves Saint Laurent Manifesto. Изкушаващо сладка ванилия, свежи зелени нотки и нежни цветове са преобладаващите нюанси. Парфюмът е определян като есенно-зимен, еднакво подходящ за деня и вечерта. 

Жената, привлечена от Yves Saint Laurent Manifesto, е спонтанна и борбена. Тя гледа на предизвикателствата с усмивка и смело заявява своята гледна точка. Вдъхновен от живота и делото на Ив Сен Лоран, дизайнът на флакона наподобява иконично негово творение - рокля с широк колан. Цветът на флакона е виолетов, чийто асоциации са свързани с творчеството и мечтателността. 

Рекламно лице на парфюма Yves Saint Laurent Manifesto е два пъти номинираната за Оскар актриса Джесика Частийн. Тя споделя, че за нея е чест да участва в рекламата, защото Yves Saint Laurent е модна къща, която винаги е уважавала. “Още със създаването си компанията въплъщава ценности, които аз споделям - непоколебима отдаденост, абсолютна любов и смелост.”, споделя пред журналисти тя и добява “Парфюмът Yves Saint Laurent Manifesto е емблема на всички тези ценности”. 

Ароматът Yves Saint Laurent Manifesto


Връхни нотки: касис, бергамот, зелени нотки;
Средни нотки: момина сълза, жасмин-самбак;
Базови нотки: кедър, сандалово дърво, ванилия, семена от дървото тонка.

Селекцията на аромата е поверена на Ан Флипо, която работи с модната къща за трети път. Тя избира за свой партньор Лок Донг, за когото това е първа среща с Yves Saint Laurent. Заедно те се спират на палитра, едновременно свежа и нежна, но също така чувствена и жизнерадостна. 

Началото е за подчертано тръпчиви и ободряващи ухания - касис, бергамот и селекция зелени нотки. 

В сърцето на парфюма откриваме ласкавите момина сълза и жасмин-самбак, известен още като арабски жасмин. Това са нежни ухания с разпознаваем специфичен аромат, създаващи очарователна атмосфера. 

Базовите нотки са кедър, сандалово дърво, семена от дървото тонка и винаги сладострастно изкушаващата ванилия, която остава като ехо в края на аромата.

Парфюмът Yves Saint Laurent Manifesto е един истински манифест на женствеността, чувствеността и премерената елегантност. Това е аромат за силните духом жени, емоционални, спонтанни и креативни. 

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Yves Saint Laurent Manifesto EDP 90мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 679
  • Наличност : В наличност
  • 117,00 лв.
  • 83,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.