-38 % Tom Ford Sahara Noir EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Tom Ford Sahara Noir


Издаден през 2013 година, Tom Ford Sahara Noir е част от персоналната уханна колекция на дизайнера. Парфюмите в тази линия са изключително вдъхновени от него и разработени под вещото му ръководство. Успехът им е забележителен - Tom Ford Velvet Orchid и Tom Ford Black Orchid са носители на награди FiFi, а ухания като Tom Ford White Patchouli са сред най-продаваните на компанията. 


Tom Ford Sahara Noir също e създаден от вдъхновението на американския дизайнер. Чрез него той изразява почитта си към ориенталската школа в парфюмерията. Самият Форд казва в едно интервю: “Източната школа съумява по прекрасен начин да изтъкне емоционалната, чувствена и лускозна страна на един парфюм. Неговите качества са подчертани по начин, който аз чувствам много близък. Tom Ford Sahara Noir е моят начин да изразя почитта си към тази школа. Това е парфюм с плътност и интинзитет, който гали сетивата.” 


За вдъхновение той използва мистичните легенди на Изтока, красотата и богатствата на този свят. Основен елемент в уханието са благовонията, използвани в религиозни церемонии от векове и превърнали се в символ на уважението и отдадеността. Ароматът Tom Ford Sahara Noir


Връхни нотки: горчив портокал, блатен аир, кипарис, сладка роза; 

Средни нотки: египетски жасмин, мороканска роза, благовония, растение папирус, восък, канела; 

Базови нотки: скална роза, бензоин, ванилия, кедър, кехлибарена смола, агарово дърво, египетски балсам.


За композицията на аромата Tom Ford Sahara Noir, дизайнерът се доверява на Родриго Флорес-Ру, с когото работят върху многократно награждавания Tom Ford Neroli Portofino. Двамата събират на едно място много традиционни за източната школа есенции, като към тях добавят и други екзотични ухания за получаването на един пищен и богат аромат, обгръщаш като мек кашмирен шал. 


Началните нотки коренспорендират към най-старите традиции в парфюмерията. Включени са есенции на горчив портокал, скална роза, кипарис и блатен аир, който според историческите данни е участвал в първата позната рецепта за парфюм в древна Месопотамия. 


В сърцето на аромата основна част заемат благовонията, които са акомпанирани от други характерни за Ориента ухания като мароканска роза, египетски жасмин, растението папирус, восък и канела. 


Още повече плътност и дълбочина добавят и включените в основата дървесни есенции, а с помощта на бензоин и египетски балсам, аромат запазва трайността си дълго.


Tom Ford Sahara Noir е луксозен вечерен парфюм, който ще краси колекцията на всяка жена, харесваща интензивни и чувствени аромати. 

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Tom Ford Sahara Noir EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Tom Ford Sahara Noir EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 145,00 лв.
  • 90,00 лв. 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.