-11 % Sisley Eau Du Soir EDP 100мл ТЕСТЕР - за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Елегантен, женствен, с топли средиземноморски нотки, Sisley Eau Du Soir е парфюм, за жени с романтични сърца. Подходящ предимно за вечерта, той донася атмосфера на чувственост и мечтателност. 

Парфюмът Sisley Eau Du Soir


Историята на Sisley Eau Du Soir е история за любов и преданост. Представен на широката публика през 1999 година, парфюмът всъщност е създаден през 1990-та. Автор на оригиналния аромат е граф Хуберт Д’Орнано, основател и собственик на Sisley. За да засвиделства любовта към жена си Изабел, той измисля ухание, в сърцето на което влага испанското цвете Seringa ( бял люляк), което да ѝ напомня за дома. Нарича уханието “вечерно”, защото се смята, че люлякът цъфти нощем. Граф Д’Орнано не спира до тук. Той наема своя земляк - полския скулптур Бронислав Кжищов, който да направи дизайна на флакона от 18-каратово злато. 

Графиня Изабел се влюбила в своя подарък и в продължение на девет години била единствената жена, използвала уханието. Нейни приятели обаче я убедили да го представи на широката публика. С някои малки различия Sisley Eau Du Soir е лансиран като втория парфюм на козметичния гигант. 

Ароматът Sisley Eau Du Soir


Връхни нотки: грейпфрут, портокал;
Средни нотки: карамфил, ирис, скална роза, жасмин, иланг-иланг, пачули, дъбов мус, роза, момина сълза, хвойна, пипер, бял люляк;
Базови нотки: мускус, кехлибарена смола. 

Разработката на аромата Sisley Eau Du Soir за широката аудитория е съвместно дело на граф и графиня Д’Орнано и парфюмеристката Жанин Монгин. Те обогатяват оригиналния аромат и добяват мускус и кехлибарена смола за повече плътност и дълготрайност. 

Парфюмеристите избират свежи цитрусови нотки за начало (грейпфрут, портокал), които събуждат сетивата и придават свежест. В сърцето на аромата е вложена цяла цветна градина (карамфил, скална роза, ирис, роза, жасмин, момина сълза, и разбира се, бял люляк). Комбинацията от тези ухания придава мечтателния и чувствен характер на продукта. Добавените хвойна, иланг-иланг, пипер и дъбов мус допринасят за дълбочината на аромата, създавайки усещане за елегантност и изисканост. 

Sisley Eau Du Soir е парфюм, който отдава почит на женствеността, красотата и преклонението пред любимата. Той ще допадне на дами с вкус към силните ориенталски парфюми.

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Sisley Eau Du Soir EDP 100мл ТЕСТЕР - за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 668
  • Наличност : В наличност
  • 98,00 лв.
  • 87,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.