-30 % Roberto Cavalli Just Cavalli EDT 90 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Roberto Cavalli Just Cavalli 

Неустоимо привлекателен и секси е мъжът, който ползва Roberto Cavalli Just Cavalli, уверява рекламният клип на парфюма. Това е уханието, което не се свени да каже - използваме парфюмите, за да се привличаме, всичко се свежда до просто Той и Тя, до силата на желанието и съблазънта. 

Вдъхновен от дръзките анималистични принтове, с които италианският дизайнер става известен, парфюмът Roberto Cavalli Just Cavalli е представен през 2013 година в мъжка и дамска версия. Двата варианта споделят една визия и се различават по цвета на опаковката и бутилката - синьо и розово. 

Парфюмът Roberto Cavalli Just Cavalli е поставен в красива сиво-синя бутилка с класически дизайн. Нейната горна част, както и надписът на кутията са решени с принт, наподобяващ змийска кожа. Това е директна препратка към идеите на Роберто Кавали, които го направиха световно-известен дизайнер. 

За бранда Just Cavalli са характерни семплите, опростени модели. Самото име just (само, просто) подсказва идеята за семплост, чистота и натуралност. Тази идея е заложена и в парфюма Roberto Cavalli Just Cavalli. Това е ухание “само за него”, ухание, с което той ще се почувства “просто мъж”. Всичко се свежда до инстинктите, до играта на привличане, до очарованието да бъдеш себе си. 

Ароматът Roberto Cavalli Just Cavalli 


Връхни нотки: пименто (вид червена люта чушка);

Средни нотки: ветивер;

Базови нотки: кожа.


Ароматът Roberto Cavalli Just Cavalli следва философията на марката - извличане на максимален ефект с минимални средства. Авторите на уханието се спират на само три нотки, всяка от които се разкрива в различните слоеве ароматната пирамида. 

Началото е с огненото и темпераментно пименто. Това е вид чили-чушка, с много пикантен сладък мирис. В същината на парфюма откриваме екзотичния ветивер, с неговия плътен, но нежен тревист мирис. Финалният щрих се пада на дълбокия, първичен мирис на обработена кожа, който подчертава мъжествения характер на уханието. 

Roberto Cavalli Just Cavalli е аромат със семпла палитра от есенции, но с много силен ефект. Той чудесно взаимодейства с топлината, която кожата излъчва и създава уханна аура от съблазън и неустоимост. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Roberto Cavalli Just Cavalli EDT 90 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1213
  • Наличност : В наличност
  • 123,00 лв.
  • 86,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.