-37 % Mercedes Benz EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Mercedes Benz 

Дебютният мъжки парфюм с марката Mercedes Benz излиза на пазара през 2012 година. Идеята се ражда след като реномирани парфюмеристи са поканени да работят върху вградени в автомобилите ароматизатори. Създадените от тях луксозни ухания и успеха, който те имат сред клиентите закупили Mercedes, подсказват идеята да развият този потенциал в линия парфюми. Съвсем логично първият от тях е наречен на името на компанията.

Mercedes Benz въплъщава духа на немския гигант във всяко едно отношение. “Или най-доброто или нищо” е девизът на производителите, и с този парфюм те се опитват да докажат, че по нищо няма да отстъпят на утвърдените в индустрията модни и козметични марки. 

Дизайнът на парфюма е реплика на луксозните автомобилни ароматизатори. Формата на бутилката е кръгла с винтово капаче на върха. Тривърхата звезда - емблема на компанията и името Mercedes Benz са единствените декорации. 

Ароматът Mercedes Benz 


Връхни нотки: бергамот, лимон, портокал-мандарина;

Средни нотки: галбанум, индийско орехче, виолетка, черен пипер;

Базови нотки: ветивер, пачули, вирджинийски кедър.


Композитор на Mercedes Benz е парфюмеристът Оливер Кресп, работил с много утвърдейни модни и козметични компании. При селектирането на есенциите за аромата той набляга на цитрусови и дървесни ухания, с лек огнен нюанс. В резултат се е получило едно много балансирано ухание, което да подхожда както за деня, така и за вечерта. 

Връхните нотки са свежи и събуждащи сетивата. Комбинирани са три цитрусови ухания - бергамот, лимон и портокал-мандарина , които имат ободряваща и енергизираща сила. 

Средните нотки, представляващи същината на аромата са по-разнообразни и включват цветни, дървесни и есенции на подправки. Галбанумът е вид трева от рода на копъра, със смолист дървесен мирис, който чудесно се допълва от топлия, пикантен дъх на индийското орехче и черния пипер. Допълнителна доза сладост и нега се добавя от виолетката. 

В основата на аромата на Mercedes Benz са също дървесни ухания с подчертан топъл и сладък характер. Ветивер, вирджинийски кедър и пачули добавят дълбочина и плътност на уханието, както и удължават трайността му. 

Mercedes Benz е парфюм с богата селекция и силно присъствие. Той е мъжествен, но същевременно много рафиниран. Създава усещането за скрита сила, така както под лъскавия капак на един мерцедес се крие мощта на стотици коне.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Mercedes Benz EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1198
  • Наличност : В наличност
  • 130,00 лв.
  • 82,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.