-46 % Louis Vuitton Turbulences EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Louis Vuitton Turbulences


“Човекът е подвластен на турболетността на своите емоции и често те са двигателната сила в неговия живот”. Така обясняват концепцията си за чувствения, възпламеняващ аромат Louis Vuitton Turbulences, създадателите му от френския моден гигант Louis Vuitton. Парфюмът е на пазара от 2016 година и е реализриран съвместно с още шест други ухания.


Louis Vuitton Turbulences, както и останалите аромати е селектиран в специалния парфюмериен център на Louis Vuitton, чието откриване съвпада с премиерата на уханията. Компанията се отдръпва от пазара и в продължение на четири години инвестира в създаването на “Les Fontaines Parfumèes” и разработката на новите ухания. Резултатът е зашеметяваща колекция от висококачествени парфюми, преминали през повече от 20 различни вариации, за да достигнат съвършенството. 


Лице на Louis Vuitton Turbulences и на цялата кампания е еднa от най-успешните млади актриси на Франция - Леа Седу. Като истински хамелеон, тя мени изражението на лицето си, за да покаже различните емоции които уханията предизвикват у нея. 


Дизайнът на флакона е семпъл и наподобява аптекарско шише, внушавайки идеята за чистия, натурален и изключително финен начин на селектиране на всяка една нотка в Louis Vuitton Turbulences. Получил се е парфюм със златен, искрящ цвят и аромат, изпълнен с плътни, цветни нотки със сладък характер. 


Ароматът Louis Vuitton Turbulences


Връхни нотки: жасмин;

Средни нотки: магнолия, роза, градински крем;

Базови нотки: кожа, сандалово дърво, мускус;


Жак Кавалие, един от най-големите парфюмести на ХХ-ти век се присъединява към модна къща Louis Vuitton като неин ин-хаус специалист и освен, че оглавява новопостроения “Les Fontaines Parfumèes”, той сам селектира първите шест аромата от продуктовата линия на центъра. 


За Louis Vuitton Turbulences той подбира аромати с интензивен характер, дълбочина и топъл, разливащ се като мед мирис. 


Жасминът, определян често като царят на ароматите заради хилядолетната му история в света на парфюмерията, е избран за откриваща нотка. Неговият специфичен, плътен и сладък аромат изпълва сетивата и създава атмосфера на очакване. 


Към жасмина в сърцето на аромата са селектирани магнолия и градински крем, две бели ухания, които обогатяват с нови нотки чувствената атмосфера. За това допринася и нюанса на роза. 


Базовите нотки допълват луксозния, шикозен стил на уханието с магнетичните сандалово дърво, кожа и мускус.


Louis Vuitton Turbulences е парфюм с въздействащ аромат и лек ориенталски оттенък. Той е щипката изключителност, от която една жена има нужда всеки ден. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Louis Vuitton Turbulences EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1579
  • Наличност : В наличност
  • 156,00 лв.
  • 85,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.