-42 % Paco Rabanne Pure XS EDP 80 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Paco Rabanne Pure XS


След успеха на Paco Rabanne Pure XS за мъже през 2017 година, испанският моден гигант реализира на пазара и ухание за дамите. Със своя cексапилен, чувствен и закачлив аромат Paco Rabanne Pure XS е парфюм, с който жената се чувства възхитителна и желана. 


Изкушенията и тяхната неустоимост са вдъхновение за сериите Black XS и XS, с които Paco Rabanne отбеляза неимоверен световен успех. Първият парфюм с това име - Paco Rabanne XS донася и няколко награди FIFI за ухание на годината, а милионите продажби по света, доказват, че от компанията са напипали вярната формула. Paco Rabanne Pure XS е парфюм, направен да съблазнява. Вдъхновен от историите на най-известните фатални жени в света, този парфюм съдържа доза загадъчност, неуловимост, нежност и красота, характерни за техния образ. 


Дизайнът на флакона следва модела на Paco Rabanne Black XS, като тук, като декоративен елемент е добавена змия, увила се около бутилката. Този символ е препратка към най-старата история за изкушението - тази на Ева и дървото на познанието. Рекламно лице на уханието е ултра-успешния модел и актриса Емили Ратайковски, която в заснетата реклама се разхожда под музикатa от операта, разказваща историята на една друга легендарна съблазнителка - Кармен. 


Ароматът Paco Rabanne Pure XS


Палитра: иланг-иланг, ванилия, семена от слез, пуканки, сандалово дърво, портокалов цвят, праскова, кокос, амброво дърво, бял мускус.


Провокативен и страстен, ароматът Paco Rabanne Pure XS е създаден от парфюмериста Куентин Биш. Той изгражда своята концепция около есенцията от иланг-иланг, която завладява сърцето му след посещение на френския остров Реюнион, в африканската част на Индийския океан. Самият Биш казва, че изграждайки уханието се стремял да пресъздаде екзалтираното усещане от взаимното привличане и играта на флирта. 


За целта той изгражда композиция от разнообразни нотки, включвайки и някои необичайни ухания като пуканки и кокос. Преобладават сладките, плътни и интензивни есенции - иланг-иланг, ванилия и портокалов цвят. Акцент е Paco Rabanne Pure XS е извлека от семената на слез, аромат, отбелязващ своето голямо завръщане в света на парфюмерията, незаслужено пренебрегнат през последните 30 години. 


Разкошен, примамлив и загадъчен Paco Rabanнe Pure XS е аромат, който не оставя никого безразличен. Парфюм, възпяващ женствеността в нейната най-чувствена форма. 
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Paco Rabanne Pure XS EDP 80 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Paco Rabbane Pure XS EDP 80 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 143,00 лв.
  • 83,00 лв. 

  Тагове: Paco Rabbane Pure XS EDP 80 ml - ТЕСТЕР за жени

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.