-23 % Gucci Rush 2 EDT 75мл ТЕСТЕР - за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

С очарователна палитра от пролетни цветя и свежи ухания, второто Gucci Rush издание на Gucci - Rush 2 е парфюм, който не може да подминете. Енергичен, пленителен и жизнерадостен, това е прекрасен пролетно-летен аромат, подходящ за градски момичета с динамичен живот. 

Парфюмът Gucci Rush 2


Gucci Rush 2 е представен на пазара през 2001-ва, две години след дебюта на своя предшественик. От италианската компания вземат смелото решение да обновят своя хит, създавайки неговото продължение, което да отговаря на духа на новото хилядолетие. 

Вдъхновение за Gucci Rush 2 е Кари Брадшоу - жената на 21-ви век, разкрепостена, енергична, независима, но все така романтична и ранима. Парфюмът отразява тази нейна комплексна същност по един неповторим начин. 

Както и при първото издание дизайнът на Gucci Rush 2 е създаден от Том Форд, който по това време е криейтив директор на модния гигант. Още на пръв поглед личи връзката между двата парфюма. Флаконът е в същата оригинална форма - тази на видеокасета. Според легендата името Rush, както и “видеокасетата” препращат към 80-те години, когато видеото е сензация, а наркотик със сходно име е любим на всички артисти. Ярките неонови цветове на флакона (червен в първия случай и ярко розово при Gucci Rush 2) също напомнят на този лудешки период, популярен с искрящите тоалети и ярки краски. 

Ароматът Gucci Rush 2


Начални нотки: фрезия, момина сълза, роза;
Средни нотки: лилия, гардения, палма, нарцис;
Финални нотки: касис, мускус, дъбов мъх.

Както и своя предшественик Gucci Rush 2 е композиран от Мишел Алмарак. Парфюмеристът този път прилага по-различен подход. Стандартната пирамидална постройка на аромата е заменена с хоризонтална такава и всички избрани ухания се разкриват едновременно, преливайки едно в друго. 

Ароматът Gucci Rush 2 е предимно флорален, като разходка в разцъфтяла пролетна градина. В началото, по-интензивно се усещат нежните ухания на фрезия и момина сълза, допълнени от уникалния мирис на Царица-роза. Постепенно те преминават към по-сладките лилия, гардения и нарцис. Свежите зелени нотки се осигуряват от уханието на палма. Финалните щрихи нанасят дървесните мускус и дъбов мъх, а тръпчива гореща нотка добавя слънчевият касис. 

Имате нужда от приключение? Gucci Rush 2 е парфюмът, с който всеки ден може да бъде изпълнен с тръпка. 

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Gucci Rush 2 EDT 75мл ТЕСТЕР - за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 667
  • Наличност : В наличност
  • 96,00 лв.
  • 74,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.