-35 % Givenchy Blue Label 100мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Партфюмът Givenchy Blue Label


Givenchy Blue Label е със завладяващ и ексцентирчен аромат, съчетаващ сочни плодове със сухи дървесни нюанси и интригуващи нотки подправки. Парфюмът е представен през 2004 г., а върху ароматната му композиция работят легендите в занаята Alberto Morillas и Illias Ermenidis. Те създават един дързък аромат, разкрепостен, динамичен и естествен в своята лекота. 

Givenchy Blue Label е предназначен за мъжете, които ценят свободата, динамиката и 
постигат всичко, което поискат. Флаконът на парфюма е дизайнерски, с комбинация от съвсем малко стъкло в основата за сметка на издължен син, метален капак в елегантно синьо и сребрист акцент от полиран метал около пръскача. Само едно леко натискане е достатъчно за да освободи магията на аромата. 

Изключително компактен като изработка, флаконът ще придружи собственика си навсякъде без да заема много място или да има нужда от специално съхранение. С пикантните си нотки подправки и цитруси, Givenchy Blue Label може да бъде определен като дневен, подходящ за пролетно-летния сезон.

Рекламата на Givenchy Blue Labelпоказва мъжа готов за изненадите на всеки ден, посрещащ с чаровна усмивка предизвикателствата по пътя му. Парфюмът внася доза увереност и настроение във всеки нов ден и е идеална компания за елегантния бунтар, с интелигентно излъчване и смели мечти. 

А може би имате нужда да преоткриете аромата за вас сред останалите мъжки парфюми на Givenchy - ето и кои са ароматите,които селектирахме специално за вас: Givenchy GentlementGivenchy Gentlement Only AbsoluteGivenchy Red Label.

Ароматът Givenchy Blue Label


Връхни нотки: грейпфрут, бергамот
Средни нотки: лавандула, пипер, кардамон
Базови нотки: ветивер, кедър

Givenchy Blue Label е с интересна композиция, която сякаш минава през отделните акорди без да остава прекалено дълго върху нито един от тях, което създава усещане за ефирност, цялостност и завършеност. Едно магнетично пътуване през поля с подправки, далечно ухание на цитруси и дървесна кора от близка гора.

Ароматът се разгръща фино като безгрижна, но спокойна аура и се отваря с радост от цитрусови нотки - бергамот и грейпфрут. Фин мандаринен акцент предхожда следващия пласт аромати, пикантни акорди лавандула, пипер, кардамон и изненадващо присъствие на интригуваща нотка кориандър. Базата е дървесна, но и в нея няма типичност и предсказуемост. Острото ухание на кедър е балансирано с акорди сух ветивер, който още дълго носи насладата от тази уникална ароматна мелодия.

Givenchy Blue Label е различен, ексцентричен и завладяващ във всяко едно отношение. Givenchy предлагат един парфюм – приятел и съмишленик, който няма да изневери на своя притежател.

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Givenchy Blue Label 100мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 517
  • Наличност : В наличност
  • 125,00 лв.
  • 81,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.