-31 % Gianfranco Ferre In The Mood For Love EDT 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Ferre In The Mood For Love


Парфюмът Ferre In The Mood For Love ( в превод: “В настроение за любов”) е първият от четирите ухания в едноименна колекция на италианската модна къща Gianfranco Ferre. Реализиран през 2009 година, парфюмът е представен като изцяло нова ароматна концепция, различна от всичко, предлагано от Ferre досега. Свежи цитруси и разнообразни цветни нотки следват актуалните парфюмерийни тенденци, създавайки романтично ухание с мечтателната атмосфера. 


Ferre In The Mood For Love привлича вниманието на мига. Парфюмът идва във флакон с ювелирна изработка. Дизайнът е на Baron&Baron, чийто собственик - Фабиен Барон - е сред най-влиятелните френски режисьори, рекламни специалисти и креативни арт-директори. Изключителен и многостранен талант, Фабиен Барон е чест избор на големите компании, когато търсят нещо специално и уникално за своите продукти. 


За представянето на Ferre In The Mood For Love Барон избира съвършенството на кръга, вдъхновен от прецизния архитектурен стил на Ферре като дизайнер. Идеалният бял кръг е нарушен от една пукнатина, която го разделя на две. По същия начин любовта се явява свързващата и разделителна линия между двете страни на едно идеално цяло. 


Парфюмът Ferre In The Mood For Love е за силната и независима жена, която обаче не спира да търси романтиката в живота и се опитва да преоткрива любовта всеки ден. 


Радушният прием на Ferre In The Mood For Love от критика и публика, вдъхновява и през следващите две години компанията реализира още две ухания Ferre In The Mood For Love Tender и Ferre In The Mood For Love Purе, насочени към аудитория с предпочитания към по-сладките (Tender) парфюми или тези с повече зелени нотки (Pure). 


Ароматът Ferre In The Mood For Love


Нотки: горчив портокал, бяла роза, магнолия, дървесни нотки, кехлибарена смола.


Ferre In The Mood For Love е разработен от парфюмериста Морис Русел, който подобно на иновативната концепция за дизайна на флакона, прилага нестандартна визия за аромата. Той избира вместо традиционната пирамидална структура да предложи една цялостна палитра. В нея преобладаващи са цветните нотки - бяла роза и магнолия, към които са добавени горчив портокал, както и дървесни нотки и кехлибарена смола. 


Ferre In The Mood For Love е приятен и свеж парфюм, идеален за пролетта или за всеки един момент, когато сте “в настроение за любов”.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Gianfranco Ferre In The Mood For Love EDT 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1324
  • Наличност : В наличност
  • 120,00 лв.
  • 83,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.