-52 % Ex Nihilo Midnight Special EDP 100 ml - ТЕСТЕР Унисекс

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Ex Nihilo Midnight Special


Ex Nihilo Midnight Special е изискан парфюм с ориенталски и дървесен характер и унисекс аромат. Издаден е на пазара през 2017 година, част от продуктовата линия на френската бутикова къща Ex Nihilо. 


Името Ex Nihilo е взето от латински израз, използван за да се обозначи нещо, без еквивалент, сякаш създадено “от нищото”. Учредителите на компанията, трима млади и ентусиазирани милениали, избират израза за свое име, за да подчертаят основната си идея - представянето на парфюми с оригинален почерк, различни от стандарта. Ex Nihilo Midnight Special въплъщава тази идея със своя плътен, интензивен аромат, напомнящ балсам. Както и името подсказва (midnight special - специално в полунощ) това е парфюм, подходящ предимно за вечерта. Той е идеалният завършек на елегантен тоалет за една незабравима нощ. 


Дизайнът и цветовото решение на флакона подобно на Ex Nihilo Amber Sky също резонират с идеята за вечерен аромат. Бутилката е с преливащ се черен и жълт цвят, алюзия за нощно небе, изпъстрено със звезди. Издължената семпла форма на бутилката е в стилистиката и на другите, избрани от компанията, не са забравени и характерните златни нишки, изпъстрили капачката и части на флакона. 


Midnight Special е аромат, достоен за цялостната колекция на Ex Nihilo: Ex Nihilo Amber SkyEx Nihilo Citizen XEx Nihilo Fleur NarcotiqueEx Nihilo Sweet Morphine


Ароматът Ex Nihilo Midnight Special


Връхни нотки: канела, шафран, черен пипер;

Средни нотки: турска роза, обикновена роза, грейпруфт;

Базови нотки: арганово дърво, пачули, ванилия. 


За разработката на аромата Ex Nihilo Midnight Special компанията си сътрудничи с един от най-добрите специалисти в областта. Това е Оливер Пешо, в чийто портфолио присъстват ухания като Paco Rabanne “1 million” 


При селектирането на Ex Nihilo Midnight Special, Пешо залага на тристепенна пирамидална структура, като избира есенции, традиционни за източната школа в парфюмерията. Началото е огнено, тръпчиво с аромат на подправки като канела, шафран и черен пипер. Тези ухания събуждат сетивата и енергизират. 


В сърцето на аромата “дефилира” царица роза, като Пешо смесва есенциите на маслодайната роза дамасцена (турска роза) и обикновената градинска роза, към които добавя свежия цитрусов мирис на грейпфрут. 


Пирамидалната структура е завършена с фиксиращи уханието есенции като пачули и арганово дърво, към които е добавена нотка сладост с дъх на ванилия. 


Комбинирайки успешно тръпчиви и дървесни нотки с по-сладки и цветни ухания, Ex Nihilo Midnight Special се превръща в стилен парфюм, който ще допадне на мъже и жени с вкус към интезнивните ориенталски аромати. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Ex Nihilo Midnight Special EDP 100 ml - ТЕСТЕР Унисекс

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Midnight Special
  • Наличност : В наличност
  • 185,00 лв.
  • 88,00 лв. 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.