-35 % Dolce & Gabbana Light Blue EDT 100мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Партфюмът Dolce & Gabbana Light Blue


Лятото сякаш не може да започне без този аромат. Един от най-популярните и обичани парфюми на света. Абсолютна класика в свежите, летни ухания с аромат на Италия. С Dolce & Gabbana Light Blue  дизайнерското дуо Стефано Габана и Доменико Долче създадоха една легенда, един символ на лятото в бутилка. 

Парфюмът е в изчистен стъклен флакон съчетание от прозрачно и синьо, точно както лятното небе или пък морето. Композицията е създадена от парфюмериста Olivier Cresp. На пазара излиза пред 2001 година със запомняща се рекламна кампания, чията линия и стилистика е запазена и до днес. Това е парфюм, който ни разказва за летата в Южна Италия, за любовта, лятото и dolce vita. 

Dolce & Gabbana Light Blue е запазена марка на много жени по света като всяка от тях се поддава на магията на неговите нюанси. Неустоимата му свежест и лекота го правят идеален избор за слънчевите дни. 

Най-интересното за този парфюм, е че всяка жена оценява различни нюанси в него и именно тази многопластовост го прави толкова привлекателен. От самото си излизане на пазара Dolce & Gabbana Light Blue  се превърна в класика, която се връща всяко лято. Това е един от онези вечни аромати, които пишат историята или по-скоро й придават неповторимо ухание на спомени и безгрижни лета. 


Ароматът Dolce & Gabbana Light Blue


Връхни нотки: сицилиански лимон, синчец, ябълка
Средни нотки:  роза, жасмин, бамбук
Основни нотки: кедър, мускус, кехлибар

Самото му име подсказва, че това е ароматът на лекотата и синевата. Едно изключително ефирно, прохладно и свежо ухание, което ни напомня на Сицилианско лято, почивка, безгрижие, свобода. Ароматната композиция на Dolce & Gabbana Light Blue, може да се опише само с една дума и тя е –изключителна. 

Пенливи, леко пикантни слънчеви плодови нотки се гмурват в сърце от цветните ухания на мистичен жасмин и романтична роза. Всичко това стъпва върху една топла, плътна основа от дървесни нотки. Комбинацията е класическа от една страна, а от друга вибрира със запомнящи се акорди като мелодия от отминали лета.

Това е един аромат, който всяка жена усеща по различен начин, но посланието му за свобода, откъсване от света и лета от спомените са изключително актуални в модерния, забързан живот.

 

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Dolce & Gabbana Light Blue EDT 100мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 507
  • Наличност : В наличност
  • 122,00 лв.
  • 79,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.