-27 % Dolce & Gabbana Dolce EDP 75мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Dolce & Gabbana Dolce

Животът е сладък! Именно в това ни кара да повярваме неустоимият парфюм Dolce & Gabbana Dolce. Флорален, мускусен аромат с водни нотки, Dolce е сладостта на живота събрана в един парфюм. Новото ароматно предложение на Dolce & Gabbana излиза на пазара в началото на 2014г. и представлява емоционално и чувствено пътешествие из Сицилия. Там са корените на дизайнерското дуо и оттам черпят вдъхновение за творенията си.
Dolce & Gabbana Dolce е дневен аромат подходящ за пролетта и началото на лятото. Нежен, ефирен, свеж и неустоим, това е ароматът на женствеността.
Флаконът на Dolce носи почерка на марката Dolce & Gabbana и напомня на традициите и нравите в Сицилия. Бутилката е с леко заоблен силует, приличащ на капка от прозрачно стъкло, през което прозира бледо зеления цвят на парфюма. Капачката е изработена във формата на разцъфтяло цвете изработено от млечно бял материал. Флаконът е украсен с черна панделка, която напомня с цвета си за елегантните тоалети на дизайнерската къща.
Рекламата на Dolce & Gabbana Dolce е легендарна в индустрията. Тя е заснета като стар филм, чието действие се развива в Сицилия. Пресъздадена е цялостната атмосфера на беритбата на портокали. Скрити погледи на младите, разцъфваща любов и една красива жена, с невероятна усмивка. Женствена, нежна и прекрасна, тя е облечена в бяло и ухае на портокалов цвят. Цялостната визия на рекламата е заснета на фона на разцъфнали, бели цветя. 
Любителките на Италия, модата, дизайна, и всичко свързано с класата и елегантността ще могат да оценят концепцията и аромата на Dolce & Gabbana Dolce. В него пулсира женствената сладост на живота.

Ароматът Dolce & Gabbana Dolce

Връхни нотки: цвят папая, нероли
Средни нотки: амарилис, нарцис, водна лилия
Базови нотки:  мускус, кашмеран
Ароматът на Dolce & Gabbana Dolce  е флорален, женствен, романтичен, но и чувствен, дълбок, завладяващ. При първо докосване, той посреща със свежестта на нероли и цвят от папая. След тази красива прелюдия, ароматът се разгръща в цветна градина с разцъфнали нарциси, амарилис и нежна, водна лилия.Основата е като меко докосване на кашмир и ухание на мускус. Свежо начало с незабравим край, това е Dolce & Gabbana Dolce, капка сладост и радост от живота във всеки ден.

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Dolce & Gabbana Dolce EDP 75мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 722
  • Наличност : В наличност
  • 114,00 лв.
  • 83,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.