-41 % DKNY Energizing EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът DKNY Energizing


DKNY Energizing е един от по-новите парфюми в колекцията DKNY на американската модна къща Donna Karan. Лансиран е през 2011 година, и както всичко, което дизайнерката създава е вдъхновен от родния ѝ Ню Йорк. Отличителното при тази колекция е опаковката - вдъхновена от силуета на града и неговите небостъргачи. Всички флакони, включително и на DKNY Energizing напомнят иконичните многоетажни сгради на Манхатън. 


Парфюмът DKNY Energizing е силно повлиян от ежедневието на жената в големия град. Той е създаден за да бъде неин “щит” при превратностите на деня, свързани с прашни улици, досадни задръствания, неприятни срещи, неудобни обувки...Само няколко пръски от DKNY Energizing и тя отново ще се почувства презаредена с енергия, изпълнена с мотивация и ободрен дух. Парфюмът е ефирен, с много свежи цитрусови нотки, което го прави идеален за топлите и слънчеви сезони като пролетта и лятото. 


Ароматът DKNY Energizing


Връхни нотки: селекция от цитрусови есенции, водка, листа от домашна теменужка;

Средни нотки: нарцис, лотус, орхидея;

Базови нотки: селекция от дървесни нотки, бреза;


Ароматът DKNY Energizing е освежаваща комбинация от цитрусови и дървесни есенции с цветно сърце и леко тръпчиви тонове. Цялостният му е ефект е на ухание, което събужда, озарява и вдъхва сила и увереност. 


В горната, откриваща част на ароматната пирамида е включена комбинация от цитруси, към която са добавени земното меко ухание на домашни теменужки и тръпчивата водка. 


Това по-остро начало постепенно преминава към по-меките и пудрени сърдечни нотки - лотус и орхидея. Към тях е добавен и нарцис, който въпреки преобладаващия си сладък аромат, съдържа и частица тръпчивост, като по този начин балансира цялостната палитра.


Базовите есенции на DKNY Energizing имат ролята на фиксатор на аромата, както и спомагат за удължаването на трайността му. В случая на DKNY Energizing, парфюмеристите са се спрели на обща комбинация от дървесни нотки, със специална почит към брезата, чиято есенция е смесена отделно. 


Парфюмът DKNY Energizing е чудесен избор за дамите, които търсят подходящ завършек на деловия костюм - изискан, елегантен и безкомпромисен.   Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

DKNY Energizing EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1307
  • Наличност : В наличност
  • 140,00 лв.
  • 83,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.