-30 % Davidoff Champion EDT 90 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Има по един шампион в сърцето на всеки мъж е посланието на Davidoff Champion - свежо, цитрусово ухание, което събужда сетивата и ободрява духа. 

Парфюмът Davidoff Champion

Davidoff Champion е лансиран през 2010 година и напълно отразява духа на компанията, където силният бизнес нюх и устремът за победа са залог за шампионски постижения. Силен и мъжествен парфюмът възпламенява съзтезателя във всеки мъж, разкрива скрития в него победител. 

Davidoff Champion е част от успешната парфюмерийна линия на компанията, стартирала през 1984. Тя наред с останалите продукти на марката е емблема на изискания вкус и усещането за победа и върховенство.

Davidoff Champion въплъщава един съвременен герой - целеустремен, борбен и неотсъпчив пред трудностите. Парфюмът е историята на мъжа, който се е посветил на своето изграждане - физическо и духовно. Davidoff Champion е част от всекидневния ритуал, необходимата доза вдъхновение. 

За да подчертаят още по-силно тази своя идея, компанията се спира на предложения от френското арт ателие Alnoor, дизайн на флакона. Той е във формата на тренировъчна гира в черно и сребристо сиво, идеалното отражение на шампионския дух. 

Ароматът Davidoff Champion

Разработен от младия Орилен Гишар, това е ароматът въплъщение на атлетичния дух. Специалистът е избрал семпла комбинация от шест нюанса, които взаимно се допълват. Началните нотки са цитрусови - бергамот и лимон, които ободряват и енергизират. Те са последвани от също толкова свежия аромат на салвия (вид градински чай) и цветовете на копър. Те от своя страна вдъхновяват и засилват усещането за прилив на енергия. В основата на аромата са два дървесни нюанса - кедър и дъбов мъх, които придават плътност и дълбочина на уханието. 

Davidoff Champion е различен от стандартния мъжки аромат, където преобладават мускусни и тютюневи нюанси. Той е предназначен за младия по дух авантюрист, който се води от принципа на здравия дух, в здраво тяло. Предпочитан е като дневен, заради подчертано жизнерадостния си характер, макар че може да се използва и като нощен аромат в по-неформална приятелска обстановка. Настроението му е пролетно-лятно и със сигурност ще бъде правилен избор за мъжа, който обича да спортува и да извършва дейности на открито. 

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Davidoff Champion EDT 90 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 554
  • Наличност : В наличност
  • 106,00 лв.
  • 74,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.