-40 % Christian Dior Homme Intense EDP 100мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Разтърсващ като любов от пръв поглед, разпознаваем като лицето на любим човек, парфюмът Christian Dior Homme Intense е впечатляващо дървесно-флорално ухание със силно присъствие. Ще допадне на мъжете с елегантен вкус към детайла и ясно изразен индивидуален стил.

Парфюмът Christian Dior Homme Intense 

Дебютът на Christian Dior Homme Intense е през 2011 година. Той е част от серията Dior Homme, която е насочена към съвременните градски момчета от всички възрасти. 
Christian Dior Homme Intense е едновреммено ретро, но и много модерен парфюм. Неговото послание е - движи се напред във времето, но не забравяй и корените си. Christian Dior Homme Intense, както и името подсказва, е с “интензивно” присъствие. Той е насочен към мъжете, които искат да направят впечатление; към тези, готови да поемат риска от неизвестното, но и достатъчно силни, за да контролират положението. 
Много интересна е рекламната кампания на парфюма, която събира талантите на Джъд Лоу, Гай Ричи и музикалната група Muse. Направеният от тях клип е една от най-добрите реклами на парфюми въобще. В нея героят на Джъд Лоу е загадъчен, чаровен и опасен като Джеймс Бонд. Той е съблъзнителят, на който нито една жена не може да устои. Той няма нужда от представяне, защото може да го разпознаете по неговото ухание. С Christian Dior Homme Intense всеки мъж се превръща в героя, в присъствието на когото дамските крака се разтреперват. 

Ароматът Christian Dior Homme Intense 

Връхни нотки: лавандула;
Средни нотки: ирис, круша, амбрете;
Базови нотки: ветивер, кедър. 
Разработката на Christian Dior Homme Intense, модната къща поверява на своя дългогодишен сътрудник Франсоаз Диманш. Той избира семпла селекция, но залага на специфични и ясно разпознаваеми нотки.
Откриването е “поверено” на успокояващата лавандула. Нейното ухание носи свеж, пролетен дъх, отъждествява се с чистота и отмора. 
В сърцето на уханието са комбинирани три по-рядко използвани ухания, което превръща Christian Dior Homme Intense в истински оригинален аромат. Сладкият, но лек мирис на ирис е комбиниран с нетипичния плодов дъх на круша и екзотичното индийско дърво амбрете. Това придава топлия характер на аромата. 
Финалните нотки са по-остри и дървесни - ветивер и кедър, които придават дълбочина и повишават дълготрайността на аромата. 
Christian Dior Homme Intense е чудесен есенно-зимен парфюм, подходящ за вечерта. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Christian Dior Homme Intense EDP 100мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 745
  • Наличност : В наличност
  • 131,00 лв.
  • 79,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.