-56 % Bvlgari Man In Black EDT 100 мл – ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Bvlgari Man In Black


Почитателите на Bvlgari са свикнали да очакват свежи, ефирни и чисти ухания в мъжите серии на италианския бранд. През 2014-та, за отбелязването на своята 130-годишнина, компанията изненада специалисти и потребители с представянето на Bvlgari Man In Black - темпераментен и огнен парфюм с дързък и енигматичен характер. 

Bvlgari Man In Black е част от серията Bvlgari Man, насочена към съвременния мъж с динамичен начин на живот. Bvlgari Man In Black носи духа на цялата колекция, но представя едно по-енергично и мистериозно ухание, преобразяващо спортно-елегантния Bvlgari Man мъж в изискан и елегантен джентълмен. 

Вдъхновение за Bvlgari Man In Black е митът за римския бог на огъня и съпруг на красивата Венера - Вулкан. Силата на Вулкан идва от земните недра, където са били разположени неговите ковачници, в които той изработвал оръжията на боговете. По подобен начин, Bvlgari Man In Black извлича сила от земните ухания, претворявайки ги в едно огнено ухание с възраждаща сила и енергия. 

Ароматът Bvlgari Man In Black


Връхни нотки: тютюн, черен ром, комбинация от подправки (черен пипер, кардамон, шафран, индийско орехче, канела);
Средни нотки: кожа, градински крем, ирис;
Базови нотки: дърво гаяк, бензоин, семена от дървото тонка;

Както и другите аромати от серията, така и Bvlgari Man In Black е поверен на маестро Алберто Морилас, един от топ парфюмеристите в света. Вдъхновен от идеята за всепоглъщащата мощ на огъня, той избира съчетанието на енергизиращи и възбуждащи ухания с подчертано мъжествен характер. 

Началото е изкушаващо - сладко-горчивият дъх на черния ром, самият той често наричан Огнена вода, се преплита с мъжествения, тръпчив мирис на тютюна. Към тях е добавена селекция от екзотични подправки, които също се асоциират с горещина, слънце и възбуждащи преживявания. 

В сърцето на аромата, както и в сърцето на всеки мъж, намираме неговата нежна и гальовна страна, представена тук от уханията на градински крем и ирис. Към тях е добавен и първичният, изпълнен с феромони мирис на кожа. 

Базовите нотки - бензоин, семена от дървото тонка и гаяк - добавят необходимия акорд от земни и дървесни ухания, и осигуряват плътност и дълбочина на аромата. 

Bvlgari Man In Black е повече вечерен и есенно-зимен парфюм, който чудесно допълва по-леките и свежи издания от серията. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Bvlgari Man In Black EDT 100 мл – ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 899
  • Наличност : В наличност
  • 180,00 лв.
  • 79,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.