-34 % Hugo Boss Boss Orange Women EDT 75 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Hugo Boss Boss Orange

Hugo Boss Boss Orange е едно страстно ухание на свобода и независимост. Завладяващ аромат вдъхновен от многото лица на съвременната жена. Предложението на Hugo Boss излиза на пазара през 2009г.

Boss Orange е в дизайнерски, модерен флакон, който съчетава елементи от метал и стъкло. Стилистиката на бутилката е символична. Тя има 7 идентични стъклени камъка, които отразяват светлината и отговарят на 7-те чакри на жената. Потокът на нейната енергия, преминаваща през тялото е представен чрез дизайна на флакона. Капачката на Hugo Boss Boss Orange е интересен метален акцент с прозрачна, средна част.

Рекламно лице на кампанията на Hugo Boss Boss Orange е очарователната Сиена Милър. Красива жена, много добра актриса и модел, тя е символ за успешна дама, която е носителка на множество награди и е получила признание на таланта си. В рекламата, тя разказва историята на естествена, модерна, градска жена в търсене на женствен аромат, който ще изпъстри слънчевите дни и ще внесе свежа нотка във визията й. Притежателката на този парфюм е красива, интригуваща, свободна, харизматична и спонтанна. Ароматът Hugo Boss Boss Orange я вдъхновява да бъде автентична и да бъде себе си.
 
Парфюмът Hugo Boss Boss Orange е отличен избор за пролетта и лятото. Един обичан, дневен аромат, който носи усещане за свобода и трептяща емоция. Boss Orange е чудесен подарък за делова жена, успешна, динамична и модерна.Този парфюм бързо се превръща в най-добър приятел, който внася приятни емоции в забързаното ежедневие.

Ароматът Hugo Boss Boss Orange

Връхни нотки: червена ябълка
Средни нотки: бели цветя, африкански портокалови цветчета
Базови нотки: сандалово дърво, маслиново дърво, ванилия
 
Boss Orange е приказка за модерната жена. 

Връхните нотки описват силната личност на жената, нейната енергия, динамика и ентусиазъм. Нюансите, сладка, червена ябълка, разкриват деликатните женски чувства. 
Сърцевината на ароматната композиция е мека, светла и очарователна – букет от нежни, бели цветове, примесен с африкански, портокалов цвят. 
Основата на парфюма е построена върху акорди сандалово дърво, маслинови клонки и крем ванилия, които правят финала на този завладяващ аромат страстен, топъл и много характерен. 
Boss Orange е слънчев, пролетен ден в бутилка, който сякаш не спира да разцъфва с всяко пръскане.

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Hugo Boss Boss Orange Women EDT 75 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Orange
  • Наличност : В наличност
  • 125,00 лв.
  • 83,00 лв. 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.