-54 % Amouage Honour Pour Femme EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Amouage Honour Pour Femme


Една от най-трагичните любовни истории, тази за японската гейша Чо-чо Сан е вдъхновението за създаването на Amouage Honour Pour Femme. Парфюмът е представен през 2011 година, заедно с мъжкия вариант със същото име. Двете ухания са обединени от идеята за честта и любовта, които са в основата на разказа в операта “Мадам Бътерфлай”. 


Оманската парфюмерийна къща Amouage е основана от от султана на емирството с цел да възстанови славата на Ориента в света на уханията. Богати и пищни аромати, представени в изваяни флакони с различни орнаменти са тяхна запазена марка. Amouage Honour Pour Femme носи аромат на бели цветове и пиперливия аромат на подправки от Изтока. Това е чудесно лятно ухание, което създава атмосфера на чувственост и желание. Жената, избрала Amouage Honour Pour Femme се чувства уверена в емоциите и остояваща своя избор. Парфюмът носи романтичния полъх на невъзможната любов, и това допринася за силното му въздействие. 


Подобно на други ухания и Amouage Honour Pour Femme е представен във флакон със стилизираната форма на двореца Руви, символ на емирството в град Мускат. 


Ароматът Amouage Honour Pour Femme


Връхни нотки: кориандър, черен пипер, ревен;

Средни нотки: карамфил, жасмин, гардения, градински крем, момина сълза;

Базови нотки: ветивер, кехлибарена смола, кожа, смола от опопонакс, благоухания;


Ароматът Amouage Honour Pour Femme е създаден от Александра Карлин и Виолен Калà, утвърдени специалисти, работили с Givenchy, Dolce&Gabbana и други утвърдени световни марки. 


За основен мотив в ароматната палитра парфюмеристите избират комбинация от есенция на бели цветове. Нежни и същевременно чувствени, тези аромати отразяват най-добре същността на героинята от “Мадам Бътърфлай”, в която може да се припознае всяка влюбена жена. 


Връхните нотки са кориандър, черен пипер и ревен - темпераментна комбинация с пиперлив оттенък. Те отшумяват преливайки в цветното сърце на аромата, където е все така огнено благодарение на червения карамфил. Към неговия земен, но сладък аромат са добавени есенциите на гардения, жасмин, градински крем и момина сълза, които изпълват сетивата със своето магично чувствено ухание. 

Базовите нотки са с дървесен характер, като е наблегнато на характерни за Изтока плътни и екзотични екстракти, като ветивер и смола от тропическото дърво опопонакс. 

Със своя пищен, но същевременно ефирен аромат, парфюмът Amouage Honour Pour Femme е особено подходящ за пролетта и лятото. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Amouage Honour Pour Femme EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1483
  • Наличност : В наличност
  • 190,00 лв.
  • 87,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.