-35 % Amouage Beach Hut EDP 100 ml - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът Amouage Beach Hut

Amouage Beach Hut е зелен, дървесен аромат за мъже, който излиза на пазара през 2017 година. Той е дело на Елис Бенат.

 

Парфюмът е със специфична свежест, която е създадена чрез комбинирането на различни билки, треви, мъхове и цветя. Създава усещането за свобода и близост до морето.

 

Amouage Beach Hut е нишов аромат вдъхновен от дървена колиба на плажа. Цялата му визия следва тази тема от флакона, до опаковката. Бутилката е от прозрачно стъкло, а през него прозира силуетът на дървената колиба. Капачката е елегантна и решена в млечно бяло.

 

Това ароматно предложение на марката Amouage е идеално за носене през деня. Ободряващият му аромат е много подходящ за слънчевите дни през пролетта и лятото. Той носи една специфична свежест, която стимулира и събужда.

 

Amouage Beach Hut е прекрасен подарък за господа, които харесват свежите аромати, но без да са прекалено сладки или плодови в своя състав. Това ароматно предложение е създадено след внимателен подбор на ароматни съставки с най-високо качество.


Amouage предлага богата селекция от уникални мъжки аромати, а нашият магазин се е спрял и предлага на вашето внимание топ парфюмите: Amouage Gold ManAmouage HonourAmouage InterludeAmouage Memoir,  Amouage ReflectionAmouage Sunshine.


Ароматът Amouage Beach Hut


Връхни нотки: мента, портокалов цвят, галбан

Средни нотки: ветивер, мъх, бръшлян

Базови нотки: смирна, пачули, дървесни нотки

 

Композицията на Amouage Beach Hut е много интересна комбинация от цветя, билки, мъхове и дървесни акорди. Подборът на ароматни съставки е много внимателен, а съчетанието им е поверено в ръцете на опитни парфюмеристи.

 

Ароматът се открива със свежестта на мента и флорални нюанси портокалов цвят и галбан. Цитрусовата нотка е съвсем леко доловима, обагрена в цветните оттенъци на портокаловите цветчета.

 

Средата задълбочава зеленото ухание на този парфюм с нотки мъх, ветивер и бръшлян. Ветиверът е доста силен аромат и често се използва в основата на парфюмите, тук той присъства в сърцевината.

 

Базата е една магнетична комбинация от пачули, дървесни нотки и смирна. Тя пренася свежестта и наситените аромати от началото и средата на композицията до самия й край.

 

Крайният резултат е един свеж, зелен аромат, който очарова със зелените нотки, които преминават от леки и ободряващи, до дълбоки, земни и по-скоро дървесни.

 

Amouage Beach Hut е нов вид свежест за всеки мъж!  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Amouage Beach Hut EDP 100 ml - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Amouage Beach Hut EDP 100 ml - ТЕСТЕР за мъже
  • Наличност : В наличност
  • 136,00 лв.
  • 88,00 лв. 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.