-51 % AJ Arabia Private Collection III EDP 50 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0877 538 018

Мейл:  office.parfium.market@gmail.com

 

Парфюмът AJ Arabia Private Collection III


Третият парфюм в колекцията на новаторската парфюмерийна къща AJ Arabia (WIDIAN) предлага едно ухание с пролетно настроение. Включените свежи есенци като мента и бергамот, в допълние с характерния за компанията плътен и интензивен аромат създават прекрасна атмосфера, зареждаща с енергия. 


“Искахме нашето ухание да докосне сърцата на потребителите.” казва Али Алиджабери, основател и креативен директор на компанията. По неговите думи, парфюмът е вдъхновен от възраждането на пролетта, и щастието и свежестта, които тя носи.


AJ Arabia Private Collection III е представен на пазара през 2015-та, добавяйки нов елемент към колекцията от екслузивни ухания, с която парфюмерийната къща дебютира година по-рано. Както и другите два продукта, и AJ Arabia Private Collection III е лансиран в луксозна опаковка и флакон с впечатляващ дизайн. Изработката му е вдъхновена от една от най-забележителните сгради в Абу Даби джамията Шейх Зайед. Интересно е цветовото решение - преливащи се черно и жълто, което допълнително усилва магнетичния ефект на парфюма. 


Ароматът AJ Arabia Private Collection III


Връхни нотки: бергамот, мента;

Средни нотки: кожа, дървесни нотки;

Базови нотки: ванилия, мъх, сандалово дърво, пачули, агар. 


Успешната колаборация между креативния директор и любител-парфюмерист Али Алджабери и европейския специалист Жан-Клод Асти продължава и при работата над AJ Arabia Private Collection III. Концепцията за разработката на аромата е прераждането, вдъхновено от пролетта и възнобновяването на спящата природа. 


Ментата е много силен елемент в тази концепция. Тя има една от най-свежите есенции и нейният дъх е хладен и живителен. Затова, заедно с тръпчивия цитрус бергамот, е селектирана за откриваща нотка. 


В сърцето на аромата са поставени кожа и различни дървесни нотки. “Искахме да придадем по-интимен и задушевен характер на уханието”, казва Алджабери и допълва: “Затова подбрахме естествени аромати като този на кожа. Мирисът на дърво пък създава уют и предразполага към отпускане и успокоение”.


Базовите нотки също включват няколко дървесни ухания - сандалово дърво, агар и мъх, а към тях напълно в духа на източната парфюмерия е добавена и сладка нотка - ванилия. Пачули играе ролята на фиксатор на аромата и спомага за удължаване на трайността му. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

AJ Arabia Private Collection III EDP 50 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми на Parfium Market Bulgaria е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1495
  • Наличност : В наличност
  • 180,00 лв.
  • 89,00 лв. 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Parfium Market Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.