Nina Ricci

Nina Ricci La Tentation de nina EDT 80мл - за жени
Nina Ricci La Tentation de nina EDT 80мл - за жени
  • Брой в наличност: 14

Price:   98.00лв  36.00лв
− 63% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: La Tentation de Nina е нова лимитирана серия на база оригиналния Nina аромат от 2006 г. Сътворен със сътрудничеството между парфюмериста Olivier Cresp и Vincent Lemains, майстор готвачът на известната парижка сладкарница Ladurée. Двамата мъже са работили в продължение на дълъг период от време, за да се разработи аромат, който ви кара да искате да го изядете. Заедно с аромата, е представена и новата колекция на Ladurée macarons с име Nina.

Това издание представлява комбинация от сетивата за вкус и мирис. Въпреки това, той е обявен за по-добър и по търсен от други аромати на Nina.В това отношение, аромата е по-малко сладък, въпреки че е създаден с вкуса на macarons.

La Tentation де Нина е свеж цветен - плодов и закачлив аромат. Ухае на Nina Macarons гарнирани със сладко от малини, с лимонови капки и лек дъх на роза. Съставът започва с цитрусови нотки на бергамот и в сърцето си носи сладки малини, бадеми, лимон и Българска роза,смекчен от нотки на ванилия Bourbon, бял мускус и сандалово дърво в основата му.

Базови нотки:българска роза,сандалово дърво ванилия,бял мускус.
Върхови нотки:малини,лимонови капки
Интензивност на аромата: дълготраен
Аромат: сладък-плодов

Текущи отзиви: 1

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 24 юли четвъртък, 2014.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...