Lancome

Calvin Klein Beauty EDP 100мл - за жени
Calvin Klein Beauty EDP 100мл - за жени
  • Брой в наличност: 73

Price:   85.90лв  65.00лв
− 24% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Calvin Klein Beauty е нова интерпретация на същността на богинята Клеопатра ,ако искате да носите част от нея да бъдете все така силни,непоколебими и уверени в себе си , сложете капки от този елексир по кожата си.Всяка сутрин ,когато се будила Богинята вдишвала аромата на водните лилии ,които блажено ухаели в целия дворец.С целият си блясък и изисканост тя предизвиквала завист в не една жена.
Beauty е аромат символизира борбените достойни жени , които са с вечен устрем към живота. Ароматът е създаден, за да подпомага колекцията от рокли на Calvin Klein с елегантен ароматен състав, който разполага с не един план за съблазняване, като например Euphoria и Obsession.
Елегантност, изисканост, безвремие и красота са в първия план. Парфюмът е идеален за зрели жени, които избират модели от колекцията на Calvin Klein и да се наслаждават на стила и духа колекциите. Beauty е аромат, представляващ жената с цялата и красота , зрялост и самочувствие.
Съставът на Beauty е вдъхновен от грациозните извивки и красотата на Клеопатра. Beauty изобразява вътрешната красота на жената, нейната сила и дух. Ароматът е създаден от Софи Лабе.Рекламно лице на аромата е Даян Крюгер, облечена в разкошна елегантна бяла рокля, която акцентира своята женственост и фигура в рекламната кампания.

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 25 март неделя, 2012.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...