Lancome

Hugo Boss Bottled EDT 100мл - за мъже
Hugo Boss Bottled EDT 100мл - за мъже
  • Брой в наличност: 42

Price:   78.00лв  40.00лв
− 49% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Hugo Boss е стил е заловен в Boss Bottled парфюм, стартиран през 1998 г. един от водещите продукти за парфюмерийната индустрията. Annick Menardo е илюстративна фигура, която е неразделна част и допринася за създаване на специален състав,който гарантира качеството на тази марка. Ароматът е свеж и остър, но има светла и топла сърцевина . Плодовите връхни нотки са освежаващи, ефервесцентни и се състоят от съставки, като например цитрусови плодове и ябълки, които балансират перфектно с пикантно и цветно сърце. Аромат е доминиран от здравец, канела и топъл карамфил. Последният взрив на аромата подчертава силно мъжественият характер, който е съставен от сандалово дърво, ветивер и кедър.

Това е един много сладък парфюм и невероятно пикантен. Откриването му е смесица от интензивен дъх на ванилия и канела и за първите няколко минути може да се счита за доста тежък, плътен и по този начин да ви се струва неподходящ за офис среда. Когато уханието на ванилия и канела избледнява започват да се долавят плодови нотки на преден план.

Цитрусовите нотки са необичайни за мъжки аромат, защото те предлагат освежаващ чар, понякога емблематичност при женственият аромат. Всеки парфюм се развива по различен начин, тази метаморфоза е право пропорционална на вида на рН, което притежавате. Повечето хора, които са опитали във времето ароматът на Boss Bottled обявяват единодушно, че на последния етап носи известна свежест.
В този контекст, нотките на разкриват дълбоко чувство на мъжественост. Благоприятно време за включване в личен план Boss е сезонът,който е подходящ в студена есенна утрин като временен последовател на успеха,който се задълбочава в мистерията и чувственост.

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 февруари вторник, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...