Lancome

Givenchy Blue Label EDT 100мл - за мъже
Givenchy Blue Label EDT 100мл - за мъже
  • Брой в наличност: 86

Price:   73.00лв  36.00лв
− 51% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Givenchy Pour Homme Blue Label е ярък и ободряващ мъжки аромат, благодарение на своите деликатни нотки и свежи ухания. Съставът съчетава съблазнително-тръпчив вкус на оригиналния Givenchy Pour Homme и безгрижна свежест,която се разгръща с тонизираща цитрусова комбинация от бергамон и грейпфрут. Средните нотки на състава са доминирани от бял пипер, черен пипер и кардамон. Завършека си води с атрактивни нотки на ветивер и кедър.
За съвременните хора, парфюмът е неизменна част от тяхното ежедневие, с което носи своята експресия на идентичност.

Blue Label Givenchy е свеж, енергичен, идеален и вълнуващ за модернният и активен човек, който иска да живее живота си на пълна обороти. Нетърпелив и непредвидим, Blue Label е манифестът на мъжката свобода.

Givenchy Blue Label е парфюм, който достига ексклузивните рафтовете на магазините за парфюмерия през 2004 г. в знак на почит към хората,които обичат действието. Освен това, съставът олицетворява стила, енергията и физическите сила на един мъж,който е активен и се грижи за фигурата си всеки ден.


От първия полъх на вятъра, долавяме свежест богата на грейпфрут и мандарини. След проява на цитрусови плодове се появяват акорди на пипер, бергамот, дърво олибан и давана. В етапа на добиване на ароматната течност,откриваме уюта и топлоната на чисто дърво,топло индийско орехче,ветивер и кедър.

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 февруари вторник, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...