Lancome

Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - за жени
Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - за жени
  • Брой в наличност: 47

Price:   88.00лв  40.00лв
− 55% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Jasmin Noir е цвете на въображението. То е бяло, безупречно, и предава чиста мистерия, разкривайки интригуващата чувственост на вечерта. Ценен цветен аромат с дървесни акценти съсредоточени върху едно от истинските бижута в парфюмерията: цветето жасмин.
Bvlgari представя новия си парфюм Jasmin Noir на пазара през септември 2008. Неговото мистериозно тъмно шише ще се превърне в обект на привързаност за много фенове на модна къща Bvlgari, докато ароматът ще привлече много дами с дървесно-флоралните композиции.

Парфюмът Jasmin Noir е посветен на жените между 25 и 40 години, които са готови да плащат повече от средните цени, характерни за предишните издания на Bvlgari.

Парфюмеристите Carlos Benaim и Sophie Labbe (парфюмеристи от къщата на IFF) са бащите на Jasmine Noir. Парфюмът е създаден в дуалистичен контраст на мъжките и женските нотки. Парфюмеристите са искали да композират Jasmin Noir с жасмин като основна съставка, но в много по-различен начин, отколкото преди. Jasmine Noir е обвит и създаден като тъмен цвят, с тайнствени аромати на ценно дърво. Съставът се отваря със сок от зелени растения и цветя гардения. Сърцето обхваща жасмин Sambac и го смесва с аромати на сатенен бадем, а основата въвежда тъмни нотки на ценно дърво, сладник и акорди на зърна Тонка. Рекламата за този парфюм е направена на испанския остров Ибиса, лицето е Кейт Мос, която носи много скъпа диамантена огърлица от Bvlgari, а бутилка парфюм се вижда на заден план. Jasmin Noir EDP е пристрастяващ и чувствен аромат базиран на изискан и съблазнителен жасмин, който интензивно улавя неустоимия чар на мистериозната и чувствена жена. Този аромат въплъщава самото сърце на марката Bvlgari, което отразява най-богатите и най-благородните тайни на дизайнерските луксозни бижута.

Текущи отзиви: 4

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 февруари вторник, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...