Lacoste

Lacoste Dream of Pink EDP 100мл - за жени
Lacoste Dream of Pink EDP 100мл - за жени
  • Брой в наличност: 29

Price:   76.00лв  36.00лв
− 53% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Вдъхновен от силата на мечтите, този парфюм е създаден за жените пълни с енергия, произтичаща от техните блянове и стремежи. Енергизиращ и динамичен Dream of Pink призовава силата на мечтите, като дарява притежателя си със силна увереност и мотивация за постигането им. Сладкият допир на този женски аромат е сътворен от сандалово дърво в комбинация с магнетично ухание на флорални нотки.

Това е „ тайната градина“ на жените, едно пространство, изпълнено с всички възможности, които животът ни предлага. Dream of pink събужда вътрешните ни стремежи и ни кара да обичаме живота още повече, като ни дава увереност в бъдещето.

Dream of Pink излъчва изтънчена харизма на яркост, лекота, свобода...Според парфюмериста Уйл Андрю, тайната на този аромат се състои в розата и цветето лотос, които силно се усещат в сърцевината на аромата. Цветето лотос расте в заблатени води. Призори щом излезе на повърхността, то процъфтява със забележителна красота, а щом падне нощта, то затвяря своите венчелистчета и отново изчезва под водата. Dream of pink символизира именно това движение и преход.

Аромат: флорален;
Интензивност на аромата: интензивен, енергизиращ;
Върхови нотки: студен чай, червени горски плодове;
Сърдечни нотки: роза, лотос;
Базови нотки: мускус, сандалово дърво;

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 01 юни неделя, 2014.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...