Guerlain

Guerlain La Petite Robe Noire EDP 100мл - за жени
Guerlain La Petite Robe Noire EDP 100мл - за жени
  • Брой в наличност: 17

Price:   83.00лв  40.00лв
− 52% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Guerlain La Petite Robe Noir 2012 EDP 100 ml дамски парфюм Модна къща Guerlain представи своят нов парфюм La Petite Robe Noire в превод значещ "Малка черна рокля" през 2009г. Както се споменава и в самото име, ароматът е вдъхновен от вечната модерна и подходяща за всеки повод дамска дреха. Магнетизма и очарованието струят едновременно, както от малката черна рокля, така и от парфюма.
Началото изобилства от микс на плодови аромати, които се преливат в анасон, бадеми и лимон. В сърцевината розите, малиновият привкус и женското биле вземат надмощие, за да завършат в основата с приятната и сладка ванилия, чай, пачули и мускус.
Историята на малката черна рокля започва през далечната 1926 година. Тогава диктаторът на модата на списание „Вог публикува рисунка на уникална рокля в черен цвят. Тя в права, елегантна, с ниска талия и съвсем изчистен модел. Дължината й достига малко под коляното и има специфичните диагонални линии. Списанието я определя като една от успешна линии на Шанел, подходяща и достъпна за всяка жена. Моделът и дизайна на творението са забележителни, той не губи магнетизма си с годините. В колекцията на Гирлен роклята изпъква като изтънчена френска марка на козметика и парфюми от най-висока класа. Идва момента, в който компанията пуска на пазара парфюма La Petite Robe Noire, от лимитираната серия. Това става в 2009 година.
нието си с новият аромат La Petite Robe Noir.

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 16 април вторник, 2013.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...