Lancome

Chanel Chance EDP 100мл - за жени
Chanel Chance EDP 100мл - за жени
  • Брой в наличност: 75

Price:   74.00лв  38.00лв
− 49% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Неочакван, искрящ и романтичен.
CHANCE на френски означава "късмет". Близостта в звученето на Chanel и Chance само потвърждава, че са създадени един за друг. Chance е единственият парфюм Chanel в кръгла бутилка, за разлика от класическия правоъгълен силует на Chanel N ° 5. Изборът на формата не е случаен, тъй като това е "колелото на късмета".
Първата вълна от изключителна свежест с цветни нотки прелива в чувствен, пикантен аромат. "Той е като задаващо се торнадо...отворена към приключения врата, точно като устни, готови за целувка."
Сякаш за да потвърди топлия характер на парфюма, течността е с красив кехлибарен оттенък. Бутилката е украсена с няколко щрихи от злато, което замества среброто и в буквите на думата Chance, както и върху гърлото на бутилката. Деликатната линия на благородния метал подчертава и краищата на опаковката.
Розов пипер, лимон и ананас се усещат във върховите му нотки. Сърцевината отключва уханието на зюмбюл, жасмин и ирис, а базата се състои от кехлибар, пачули, ветивер и бял мускус. Парфюмът е създаден от Жак Полже през 2003 година.

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 февруари вторник, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...