Burberry

Burberry Sport EDT 75мл - за жени
Burberry Sport EDT 75мл - за жени
  • Брой в наличност: 98

Price:   116.00лв  58.00лв
− 50% отстъпка

Добави към кошницата:         
Details: Burberry разширяват тяхната спортна линия с ароматно портфолио, представено с атрактивни снимки. Inter Parfums и Burberry, стартират Burberry Sport за жени и Burberry спорт за мъже през февруари 2010. Парфюмите придружават съществуващата гама спортове на тази модна линия, която включва дрехи, очила, чанти, аксесоари и часовници.
Спортната тема е подкрепена от гумени материали, използвани за опаковка, графично лого, енергична рекламна кампания, както и сочни композиции. Червена гумена ръкавица придружава всеки флакон парфюм в картонената опаковка.

Що се отнася до състава, желанието на дизайнерите Olivier Polge и Beatrice Piguet е било да създадат аромати, в които се усеща движение, динамика, енергия и жизненост. Изданието за жени е съставено от сочни флорални нюанси на мандарина и морска сол в началото. А сърцето обхваща флорални нотки на магнолия, орлови нокти и зърно, докато базата разполага слънчеви акорди, мускус и кедър. Една еуфория на движение и динамика за активните градски жени.

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 февруари вторник, 2011.